2019-07-27
呢度嘅lunch set好抵食,喺中環只需要七十幾八十蚊,就有主菜同埋飲品同埋湯或者沙律。😯 當中周打蜆湯超多蜆肉,而且又夠creamy,非常抵讚。👍🏻食肉獸薄餅lunch set($84)【好味度:9/10】呢度pizza都幾大件,男仔食都一定夠飽。😆 而且叫得食肉獸薄餅,的確好足料,真係啖啖肉,超級滿足。😚 而且pizza熱辣辣,因為見到pizza係由意大利式嘅紅色圓拱形高溫烤爐新鮮即製,夠晒新鮮正宗。🇮🇹北京烤鴨胸薄餅lunch set($82)【好味度:8.5/10】呢個就係比較fusion嘅食法。🤓 運用鴨胸,加上北京填鴨嘅醬料,加埋啲蔥,食落去真係好似食緊北京填鴨嘅感覺。😮 而且薄餅皮食落口感好正宗,原來係因為連麵粉都係意大利入口,麵糰發酵後再手拉,先有嚼勁又夠薄嘅口感。😋洋蔥圈($28)【好味度:7.5/10】洋蔥圈應該都係即叫即炸嘅,非常香口鬆脆。😜 入面嘅洋蔥都想保留到唔少洋蔥汁,唔會好乾。😙順帶一提,餐廳嘅ig已經
食肉獸薄餅lunch set($84)【好味度:9/10】
食肉獸薄餅lunch set
北京烤鴨胸薄餅lunch set
洋蔥圈($28)【好味度:7.5/10】
洋蔥圈
順帶一提,餐廳嘅ig已經開通咗訂位服務。🧐 只要撳入下面嘅餐廳ig就可以好方便咁樣訂位啦。✌🏻
餐廳ig: @alfornosoho