2020-05-22 41 浏览
今日母亲节🤓同妈咪去左葵芳行街 顺便就系新都会食埋个晚餐先回家😙 呢间妈咪食过话唔错 所以我就再同妈咪再食过 😚母亲节既价钱虽然贵平时小小但都可以接受🥰我地叫左呢个套餐(A + B + S)$288(未加一)。咁就可以拣两款主菜加一款小食☺️A9 刺身带子明太子意大利粉带子唔算多 但咬落都唔会太韧 惊喜的系佢个汁☺️ 好好味 真系有种日本既味道 明太子亦好香。稍微唔够热姐!B7 特级牛柳(8oz)拼虎虾(5成熟)牛柳咬落有小小似牛腩既口感 有一丝丝既感觉😂 口感几淋! 虎虾size正常 口感弹牙有鲜味!S5 芝士焗蚝(3PCS)焗蚝偏细只 无咩肉 下次都系叫翻鸡翼好味啲同抵食啲🥰套餐加多$23,可以拣饮餐汤/咖啡茶/沙律(三选二),如此类推。我地个日就拣左餐汤同柠茶:是日餐汤系忌廉蘑菇汤冻柠茶少冰

A9 刺身带子明太子意大利粉

B7 特级牛柳(8oz)拼虎虾(5成熟)

S5 芝士焗蚝(3PCS)
焗蚝偏细只 无咩肉 下次都系叫翻鸡翼好味啲同抵食啲🥰

餐汤
是日餐汤
系忌廉蘑菇汤

冻柠茶少冰
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 刺身带子明太子意大利粉
  • 特级牛柳(8oz)拼虎虾