2019-02-07 330 浏览
食過呢度嘅午餐同晚餐,今次試吓早餐🤔經典餐($30)超抵食😍火腿通粉再加一片午餐肉再加炒蛋再加一塊多士😯😯火腿都唔少,通粉份量亦唔細。啲通粉煮得啱啱好,好腍但係唔會煮到好爛。清新組合 - 鮮茄濃湯雞絲通粉+奶油脆豬($34)又係好抵食👍🏻仲以為只會有一夠仔嘅奶油豬,但係原來係翠華嘅正常份量兩舊😯😍 熱個陣時真係好脆,凍左就韌。其實係雞件唔係雞絲😅同埋雞件會少咗啲,但係咁嘅價錢都算啦,通粉嘅份量就唔少。餐飲凍華田竟然淨係要加$2😮其他茶餐廳起碼都要加$3,仲要呢杯係好大杯,高過我隻手。熱檸檬茶同埋熱奶茶都唔細杯,味道幾好。熱檸檬茶啲茶好濃,好有茶味。呢度嘅環境光猛乾淨,坐得舒服,但係多人就要搭枱。侍應服務態度亦唔錯,會繼續幫襯💪🏻
食過呢度嘅午餐同晚餐,今次試吓早餐🤔

經典餐($30)

清新組合 - 鮮茄濃湯雞絲通粉+奶油脆豬($34)
餐飲凍阿華田

餐飲熱檸檬茶&熱奶茶