2020-03-22 66 浏览
因為疫情嘅關係都比較少出街食飯,見最近情況終於穩定下來,終於可以同朋友出去食下飯輕鬆一下~大約下晝6:15左右,我同朋友就去咗滿屋門口等入去,等待的人客唔係太多,好快就到我地入座。入座前接待好有禮貌咁幫我地用探熱器探熱。同好多放題一樣佢都係設有自助區俾人夾自己鍾意嘅嘢食,有冷盤,熱蕈同埋沙律可以選擇.我就夾左啲花螺食都唔錯冇乜沙幾鮮甜!之後我哋就用點菜單落單,揀咗幾款刺身,其中我同朋友都覺得甜蝦同帶子都幾鮮甜,其他刺身解凍方面都做得幾好,款式都叫中規中矩。壽司部份蟹子壽司同海膽手卷都唔錯,其中蟹子壽司啲蟹子好新鮮粒粒都脆卟卟,而海膽手卷食落冇怪味,紫菜亦好脆口,屬於回本之作。熱蕈方面,芝麻雞翼同竹笙瑤柱蟹肉翅為我哋首先送上,芝麻雞翼啱啱炸起新鮮熱辣辣,送啤酒一流。而蟹肉翅水準非常之高,令我哋有衝動即時想order一碗。好快咁就過咗兩個鐘頭,好享受呢次用餐經驗,食物,環境,服務態度都不錯。算是高CP之選擇 😋