2023-06-27 58 浏览
今晚去左旺角上海街嘅『初見』餐廳食嘢,真係唔錯啊!嚟到餐廳,見到佢哋嘅門面好寬落,環境都好寬落舒適。我哋叫咗兩款餐,第一款係和風燒餅汁吉列豬扒漢堡包配炸薯條,真係好好食。漢堡包真係好好食,豬扒好嫩,燒餅汁好滑,搭配嘅炸薯條都好香脆,好滿足呀!第二款係安格斯牛肉豚骨湯拉麵,升級咗套餐,仲有南瓜湯同三汶魚刺身,加埋柚子特飲,好豐富呀!然後拉麵湯底好鮮,牛肉好嫩,拉麵都好彈牙,啱啱好味!我地加佐$38升級咗套餐,多咗南瓜湯同三汶魚刺身,仲好豐富呢!飲品都好好飲,柚子特飲清新唔會太甜,好解渴。另外要特別讚一讚侍應, 見我地岩岩來到好熱, 即時加大佐我地個位對上O既冷氣, 好細心。呢間餐廳嘅食物唔錯,環境又好舒適,服務都好好,十分推薦!