2022-08-25
可能係全港最平嘅晚市日式放題,只係$248加一,幾個friend夜晚唔知約邊到食飯啱晒。位置方便,喺旺角HSBC隔離嘅商業大廈2樓,8點半入座見到全場都坐滿晒就知香港人有幾中意食放題😂呢間都有清酒梅酒任飲,自助區嘅飲品都好吸引,有得抽獎嘅可口可樂,如果拉中個環有2張迪士尼門票已經全枱回本😍不過我今晚想飲酒,除咗罐裝Asahi之外,竟然仲有Somersby Apple Cider👍🏼自助區另外有話梅豬手、炒芥蘭、炸物,湯類有蟲草花膠燉烏雞、木瓜燉雪耳,好多款選擇。QR code 點單發現除咗必叫嘅壽司、刺身同炸雞翼之外,仲有酸菜魚添,細細煲啱晒食少少過吓口癮再食其他嘢。當中我覺得個炸蠔好好味😋雪糕櫃嘅迷你朱古力牛奶雪糕批同香芋雪糕杯最推薦,我哋食到最後其他枱走晒咁滯😂