2020-07-07
荃灣滿屋8點都唔係好多人,可能地方夠大既關係,睇落都仲好闊落,而且仲可以2人坐4人枱,坐同食得都好舒服。/平日自選2小時時段,我2人8點入去加埋一都只係$273,仲有我最關心有冇既每人一杯Haagen-Dazs/ Movepick/ Dreyer’s 雪糕🥰宵夜時間9點15都只係$208加一。/除左有普通放題都有既刺身、壽司、炸物、卷物、燒物、串燒外,仲有自助區比客人自己拎野食,分別有冷盤(蝦、青口、螺)、熱冷飲品、薯條、葡撻、麥樂雞、壽司、雪糕糯米糍、蛋糕、泡芙、雪條,仲有爆谷等!/服務方面,員工態度都好好,有求必應,同埋成日會有人清走你食完既野,確保你有位放食物🤣✨設加一-🤍刺身刺身每樣都新鮮,唔會食落有陣雪味,切得厚薄適中,由一開始食到尾,先食完一盤刺身,都唔會話變味,保持新鮮,不錯🥰/🤍炸物放題店食過,依間係最保持到肉汁,雞肉肉質鮮嫩,香芋丸炸得好香脆,炸粉皮薄,香芋味岀。/🤍御品鮑汁燴花膠⭐️⭐️⭐️⭐️之前係其他滿屋都食過,個陣係一碗上,黎到時熱辣辣既,依間就用碟上,黎到時就小小凍所以扣左小小分,不過味道都不錯的。-環境:8/10服務:9/10好味指數:8/10回頭率:8/10
✨設加一
🤍刺身
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
🤍炸物
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
炸物叫左芝麻雞翼、香芋丸、吉列蠔、鹽酥雞,芝麻雞翼係唔同放題店食過,依間係最保持到肉汁,雞肉肉質鮮嫩,香芋丸炸得好香脆,炸粉皮薄,香芋味岀。
🤍御品鮑汁燴花膠
⭐️⭐️⭐️⭐️