2019-06-17 49 浏览
話説我好少食放題🙈 但朋友就強烈介紹呢間👉🏻御滿屋日本料理👈🏻 性價比超高,所以就去試下🙆🏻‍♀️..入到去座位都幾闊落💺 之後就梗係開始瘋狂點壽司喇🍣 我就點左我既最愛”海膽手卷”❤️ 料都算多, 食落好鮮甜👅 再點刺身,”大赤蝦刺身” “呑拿魚””玉子””池魚王” 最鐘意大赤蝦🦐 肉質好彈牙又新鮮👏🏻 ..壽司方面: “火炙和牛壽司” 係超正,和牛既牛味好濃😆 “鵝肝伴帶子” 肉質超肥厚,味道係出奇地Match ‼️ 熟食就點左”香辣咖哩炒蟹”🦀 味道好惹味而且蟹肉都多,唔錯✨.估唔到呢到既甜品係🗣 Movenpick 同 Haagen-Daz 蛋糕呀🍦 我就自己一個食晒2杯喇😋..