2018-05-29
放假無咩做,食放題係最好既節目,呢日黎到葵芳試試呢間朋友介紹既平價放題。呢度下午有兩種價錢既放題,有78蚊同148蚊,分別在於魚生同酒,148可以叫魚生同飲酒。我個人覺得78蚊抵,但其實148可以飲酒食魚生都好抵一入門口就比店鋪既裝飾吸引,好多吊燈,氫氣球裝修,好有心思。放題黎講,佢野飲既種類真係好多,實有一款你岩飲,我好開心佢有解茶。。哈哈,可以消滯。除左野飲,雪糕雪條真係令人好驚喜,重有唔同款式,唧唧冰都有酒方面,竟然有自釀既梅酒,我試飲左。。酒味太濃。哈哈。。但我欣賞店主既心機。榴槤炸彈,好好食,裡面既榴槤蓉好香,同我食開既D12 幾似壽司係日式放題必備,味道唔錯刺生真係要讚,呢個價錢,我覺得刺生係超值,因為都好新鮮爽口雞軟骨,雞肉串,芝士雜菌同蒜蓉包都唔錯海鹽雪糕,朋友話好好食,我試左啖,都ok wor, 幾有北海道感覺呢個香芋綿綿冰,雖然無賣相。。但我朋友不停話好食,重食哂火鍋都有,重想點?炸物,我覺得係呢度最好食既野,炸香蕉,炸薯,炸南瓜,流心芝士蝦丸都好好食整體黎講,埋單每人148加一,呢個價錢可以食到咁多唔同種類,而食物質素又正常,甚至有好食既食物,係十分抵食,加上店既
除左野飲,雪糕雪條真係令人好驚喜,重有唔同款式,唧唧冰都有
榴槤炸彈,好好食,裡面既榴槤蓉好香,同我食開既D12 幾似
壽司係日式放題必備,味道唔錯
刺生真係要讚,呢個價錢,我覺得刺生係超值,因為都好新鮮爽口
雞軟骨,雞肉串,芝士雜菌同蒜蓉包都唔錯
呢個香芋綿綿冰,雖然無賣相。。但我朋友不停話好食,重食哂
火鍋都有,重想點?
整體黎講,埋單每人148加一,呢個價錢可以食到咁多唔同種類,而食物質素又正常,甚至有好食既食物,係十分抵食,加上店既環境唔錯,夠大,又坐得舒服,又唔嘈。係成班朋友食放題既好地方