2021-09-19 29 浏览
#西式eatcovery #荃灣eatcovery💡 抵食手打安格斯漢堡荃灣人好消息,Burger joys 副線係荃灣搵到啦。Burger joys 好食就係人都知,不過價錢就稍為高小小,今次副線價錢抵左,但質素都一樣咁高。漢堡包即叫即整,牛肉新鮮,仲要係手打安格斯。🍽 雙層芝士牛肉漢堡餐 跟餐有漢堡包,薯條,汽水。分量飽滿有兩層,個包有煎過,但又唔會好硬,而且有牛油香味。 配料有蕃茄芝士,洋蔥,生菜。牛肉用慢火慢慢煎煎。 牛肉味好出同好juicy,而且調味都好足夠,牛肉入口即溶。薯條就唔算油膩,不過比較軟身,冇咗脆炸感覺,個人覺得一般。🍽 行運熱狗+$10熱狗熱辣辣麵包好新鮮仲係暖嘅,腸是廚師腸,內有生菜絲和醬汁,簡簡單單,食落有些熟悉的香港口味。🍽 黑松露蛋黃醬雞槌一盒有四隻,隻隻都好鬆脆,但入面邊肉質保持嫩滑。如果黑松露味重番少少就更加正。
#西式eatcovery #荃灣eatcovery

💡 抵食手打安格斯漢堡

🍽 雙層芝士牛肉漢堡餐
薯條就唔算油膩,不過比較軟身,冇咗脆炸感覺,個人覺得一般。

🍽 行運熱狗+$10

🍽 黑松露蛋黃醬雞槌