2017-10-10 223 浏览
东大街入面有好多食店, 由头行到尾觉得有几间都几吸引,  平时好少过港岛, 今次就拣左哩间黎食! 主要因为装修吸引, 黄色大门好易认!可能因为未到7点晚饭高峰期, 唔洗点等就入得去两个人的晚餐! 我地叫左一个小食拼盘同一个burger set, 另外每人叫左一杯饮品先来小食拼盘: 入面有沙律菜, 鸡翼, 芝士条, 薯条同薯格最中意食香口野! 芝士条一定要趁热食, 一咬开~可以拉出长长既芝士丝!!!而鸡翼外皮甜甜地!好惹味!终于都主角出场! lobster & burger我想讲! 哩个set真系要叫!!超级抵食!!!一个足料burger + 半只龙虾!! 仲有沙律+薯条先讲沙律, 同小食拼盘果个有少少唔同, 哩个沙律有冰菜!! 估唔到冰菜系咁岩做沙律!!!个burger好足料, 啖啖肉! 又juicy!大大只龙虾有好多蒜蓉铺面, 好香!咁多野食都只系$148咋!!!!!!!太抵食!!!出面净系一个burger都差唔多二百蚊啦!补上burger近镜一张!!!块肉真系好厚嫁!因为有龙虾食, 餐厅仲好贴心咁比埋手套你方便拆壳!至于饮品就叫左杯Chocolate Monkey佢系由朱古力, 香
可能因为未到7点晚饭高峰期, 唔洗点等就入得去

而鸡翼外皮甜甜地!好惹味!

终于都主角出场! lobster & burger
个burger好足料, 啖啖肉! 又juicy!
大大只龙虾有好多蒜蓉铺面, 好香!

补上burger近镜一张!!!块肉真系好厚嫁!

因为有龙虾食, 餐厅仲好贴心咁比埋手套你方便拆壳!

至于饮品就叫左杯Chocolate Monkey
佢系由朱古力, 香蕉, 蓝莓, 士多啤梨, 红莓, 菠萝, 低脱乳酪同OREO 打制而成
明明系朱古力颜色但又饮到水果味, 好新奇
见佢有咁多莓类,  但一啲药水味都无!
推荐
2017-10-09