2023-09-18 284 浏览
(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑起司蛋饼($35)起士蛋饼上到枱一啲都唔细份,饼皮系比较重葱味,个人觉得有啲似葱油饼,但如果怕食葱既人可能会觉得太重葱味😂😂😂cheese黎讲唔会话多到可以拉司,但系每啖都食到芝士,呢个价钱黎讲算系唔错👍🏻👍🏻招牌迷你剉冰($32)其实佢仲有一个叫招牌综合芋香剉,问左店员分别就系一人份同二人份,配料一样除左迷你系冇芋头😆因为我地都系热得济想食下冻野,但又唔算特别好芋头,所以就叫左迷李🤣上到枱都好大兜,每样配料都好多,珍珠、芋圆、红豆🫘等等,个冰就淋左啲炼奶甜甜地😋整体感觉唔错,个人觉得2个人share都够食🤣🤣价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑成日都觉得香港食野愈来愈贵,但呢间就主打价钱平,大部分小食同甜品都系$40楼下,因为我地系家后食完正餐,所以系到都系叫左一个蛋饼同甜品,埋单都系$67😂😂应该系到食个晚餐2个人主菜,小食加甜品都唔过$200😎交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑佢系位于家后隔离2个铺位,我地次次食家后都见到佢系冇人食,今次经过见到佢咁蛋人食,就谂住试下,因为我地成日都成功系呢条街泊到咪表,所以好钟意去家后食野😂平时泊咪表既攻略系落车睇下
(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑

起司蛋饼($35)

招牌迷你剉冰($32)

价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
佢系位于家后隔离2个铺位,我地次次食家后都见到佢系冇人食,今次经过见到佢咁蛋人食,就谂住试下,因为我地成日都成功系呢条街泊到咪表,所以好钟意去家后食野😂平时泊咪表既攻略系落车睇下边几架车就黎够钟就泊系佢附近等😎

环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
细铺头黎讲好干净企理,同埋好光猛,不过我地2个人入到去佢就要我地坐bar枱,唔比我坐其他4人枱😂但之后黎啲2人又唔使坐bar枱😂😂不过都冇咩所谓既,仲可以借佢栋兰花黎影啲长辈图😂😂

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
如果想话平平地咁食一餐,呢间一定系一个好选择,分分钟仲平过茶餐厅/冰室,而且款式种类都多,味道一定唔会系最惊艳,但都够晒足料,经过开个头想食台湾野既可以一试😝😝