2022-02-03
團年食放題,估唔到午餐放題咁受歡迎,12時 開始準時排隊入座,秩序很好,座位安排闊落,衛生措施做到足,店員服務有禮貌也細心。一坐低走到自助區 拿一點小食和甜品,日式螺肉、中華沙律、仲有手拍青瓜、款式選擇多。飲品櫃有自助汽水果汁🥤團年飯當然要乾番杯啦!清酒任飲,性價比高!刺身第一時間食刺身!自助落單好方便,食幾多點幾多,珍惜食物!刺身好豐富,全部新鮮肥美。三文魚、油甘魚、希靈魚、北海道鮮帶子刺身、北寄貝、蠑螺、虎蝦、極品大赤蝦,食到舔舔脷,團圓氣氛返晒嚟!鮮甜好味,滋味無窮!龍蝦沙律拌櫻花蝦多士特別推介!龍蝦沙律清新開胃,拌櫻花蝦增添矜貴,多士十分酥脆可口,好好食呀!壽司很多特色有創意的壽司,我個人鍾意最特別嗰幾款,好睇又好味道。黑松露赤蝦拖羅蓉魚生塔、和風黑松露吞拿魚他他壽司、芝士蟹棒黃金燒、海鹽燒左口魚邊;全部都新鮮好味一定唔可以錯過。手卷海膽手卷鮮甜又唔腥,吞拿魚腩碎手卷;細細件手卷,分量剛剛好,甜甜酸酸的壽司飯,可以食多幾件。極尚花膠盛宴除咗日式食品之外,中式宴會級數一樣好味道,熱辣辣滋潤又好味,極尚花膠好豐富呀!經典花蛇羹一年一次先有機會食到嘅花蛇羹,經典之作,味道美味,好有誠
刺身
龍蝦沙律拌櫻花蝦多士
壽司
手卷
極尚花膠盛宴
經典花蛇羹
一年一次先有機會食到嘅花蛇羹,經典之作,味道美味,好有誠意!
炸物
芝麻雞翼居酒屋嘅極品,皮脆肉嫩又多汁,香噴噴的芝麻味。
甜品
到最後可以去雪櫃攞甜品,芝士蛋糕布甸樣樣都有,仲有美味嘅雪條,完美了今天的團年飯。