行過見到餐牌好幾吸引就入去試下,長髮女侍應面無表情 😶 唔出聲就幫我探熱,跟手倒左啲搓手液比我,餐廳注意衛生保障大家當然好、但可以開口同人講聲會比較好。算... 好肚餓!當時剛好3 點比左下午茶 menu 我,我一心都係想食個和牛海膽飯,見由 $168 減到 $88 更加唔洗諗!跟住同我講下午茶時段無海膽🤷🏻‍♀️ 咁你點解 menu 又有呢?咁我就㨂左鰻魚玉子和牛丼,等左 15 分鐘其實都😑 不過嗰飯黎到,見到都好開胃好醒神。牛肉份量好多,有少少根都預左,肉汁好多,不需要過多調味料都覺得好食;鰻魚燒得脆口,唔過咸,好味!兩啖食晒,但咁既價值唔可以太多要求。豉油甜甜哋好好撈飯🤗 麵豉湯好夠味!收銀的短髮好好禮貌,成功挽回我心情起伏的一餐飯!總結:好味!抵食!