2020-07-10
一間位於尖沙嘴嘅漢堡包店,唔顯眼不過經常有人排隊食,於是我都去試試先鋪面得10個座位左右,唔係好闊,如果想慢慢嘆就要外賣好啲。另外招呼服務就一般,我點點下餐,落單同另一個員工吹水冇理我。。。等左佢90秒左右先再落單。。。漢堡最平$39起,其實呢個價食個質素中等嘅可以接受,因為去到Burger Room果類高質嘅都差唔多近百元一個炸燒賣係加錢轉套餐嘅,+$15就有小食同餐飲,小食仲普通燒賣,薯條,薯角添。飲品有柚子蜜同薑蜜揀我叫左個孜然香辣羊堡,好足香料味,不過羊味不足,但肉汁夠,包夠大,汁都好夾,非常好食另外一個係菠蘿豬堡,一樣肉汁多,豬味比羊堡濃,再配埋菠蘿唔覺膩 另外仲加左$10/2條炸芝士條,ok嘅,抵食,不過都係唔太有芝士味。。。勝在熱辣辣,跟餐薯格同炸燒賣都好熱辣辣總括黎講,抵食夾大件,仲要唔hea又熱辣辣,感覺食材新鮮,價位相宜,唔同肉類都有2-4款口味揀,真係可以黎多幾次試勻佢,唯一要改善係員工質素同態度。