2021-10-08 718 浏览
今次趁lunch 無乜人就上去搵野食🤟🏻我就最鍾意食日本野架啦,咁就食一食依間都幾岀名既丼____________小食🥟1.日本蟹肉忌廉薯餅4件 $482.雞皮餃子5件 $58無計....永遠都要嗌啲小食食下,過下口癮😂薯餅表皮好脆入面都好creamy,但都係有個通病就係食唔岀有蟹肉味🤪雞皮餃子幾特別,staff 就推薦我地落啲檸檬汁再用生菜包住食🥬加左檸檬汁之後 fresh 好多無咁膩____________主食🍱兩份定食都有配茶碗蒸同麵豉湯,烤牛定食跟多份沙津1.火燒平目魚三文魚定食 $178其實之前男朋友同朋友都食過一次貪佢唔好成份都生勾勾🐟(有無朋友仔都頂唔順魚生丼。。?☹️🥺火炙過既平目魚🔥魚油浸返入飯到,成口魚油香真係好好食🤤🤤2.烤牛定食 $168我未食過呢啲丼飯,因為真係唔太好㗎仔嘢,魚生丼我真係會叫救命,所以就保守啲叫番個烤牛肉啦🤔一上枱真係嘩岀聲🤨粉嫩既烤牛一塊塊po滿係面🤤中間仲有隻流心蛋,一下就篤穿佢點牛肉同撈飯食🤪牛上面仲有啲酸酸甜甜嘅醬汁👍🏻佢啲肉係好嫩好嫩,不過佢都好生下,會岀少少血水果種,接受唔到嘅朋友仔要留意下啦____________
小食🥟
1.日本蟹肉忌廉薯餅4件 $48
2.雞皮餃子5件 $58
無計....永遠都要嗌啲小食食下,過下口癮😂
主食🍱
兩份定食都有配茶碗蒸同麵豉湯,烤牛定食跟多份沙津
1.火燒平目魚三文魚定食 $178
火炙過既平目魚🔥魚油浸返入飯到,成口魚油香真係好好食🤤🤤
2.烤牛定食 $168
火燒平目魚三文魚定食