2019-01-13
我愛吃火鍋及辣辣雞煲嘅興趣!同時可享用雞煲及海鮮火煱~ 66雞煲。熱辣辣雞煲分, 大, 中,小及BB辣, 我哋選擇咗bb辣, 餐廳自家製辣醬, 真係可以滿足到愛辣嘅朋友, 雞煲非常惹味, 雞肉口感豐富, 仲好 juicy! 份量十足。海鮮套餐拼盤~ 第二輪主打始, 用全个龍蝦做湯底, 真係唔惹少, 仲有粟米, 雜菜落足材料, 淆製成湯底。海鮮份量都相當豐富, 包括有鮑魚,象拔蚌仔, 貴妃蚌, 廣島蠔, 蟶子,鮮海蝦 , 大蜆, 魚片及等等, ㄧ共十多種, , 仲有其他配搭, 牛肩胛, 手打蝦丸, 墨魚丸, 自家製水餃, 及雲吞, 響鈴和炸魚皮, 當然唔少得蔬菜籃。最愛海鮮系列, 其實只要放入滾7、8分鈡就食得, 緊緊熟, 鮑魚真係非常彈牙! 而象拔蚌, 貴妃蚌及蟶子口感爽, 廣島蠔鮮, 2個字形容~新鮮。響鈴及魚皮是我至愛, 放入湯兩秒, 已注入滿滿龍蝦湯,龍蝦湯味相當濃郁。牛肩胛奶味豐富, 灼三四秒食得。有雞煲, 又有龍蝦海鮮火鍋併盤, 值得一食
響鈴及魚皮是我至愛, 放入湯兩秒, 已注入滿滿龍蝦湯,
龍蝦湯味相當濃郁。牛肩胛奶味豐富, 灼三四秒食得。
有雞煲, 又有龍蝦海鮮火鍋併盤, 值得一食