2018-04-21 53 浏览
之前係附近買野經過見到新開咗間大丼屋,想去食不過勁多人排隊等,所以放棄咗,今日預早小小黎,就有位喇 呢間餐廳野食份量好多,價錢中等,唔使加一,而且食材新鮮,所以計返都幾抵食什錦天婦羅 $78有蕃薯,大蝦,茄子&冬茹, 炸粉夠薄而且外層炸得好香脆,金黃色賣相好靚巨型富士山丼 $188上枱既時候嘩咗一聲真係好大碗,食物鋪到整碗都係,有小小無從入手,唔知邊度食起好首先有我最中意既海膽,好厚大片,冇臭味 旁邊有好多魚籽 ,味道唔會太鹹,仲有好多起咗肉嘅蟹肉 & 吞拿魚拖羅蓉, 非常鮮味 旁邊兩隻大蝦好鮮甜,肉質彈牙, 呢個富士山丼完全冇得輸$188超級抵食日式鰻魚丼 $98超級大條鰻魚鰻魚汁份量控制得幾好, 唔會太多以致過鹹,另外鰻魚燒得好香,肉質結實有咬口

什錦天婦羅 $78

巨型富士山丼 $188
上枱既時候嘩咗一聲
首先有我最中意既海膽,好厚大片,冇臭味

日式鰻魚丼 $98
超級大條鰻魚