今次嚟到铜锣湾利舞台呢度揾嘢食 平时多数食嚟食去𠮶几间估唔到入边原来仲有好多唔同嘅食肆经过见到间食炸鸡嘅心头一起就入咗去试吓啦🐥🐣入到去店员好明显有一个系韩国人嚟嘅但系礼貌都好好仲主动介绍出边嘅配菜 听侍应讲出边嘅泡菜同埋麻油粉丝都系自己整嘅味道有少少唔同 麻油粉丝更加系非常好食 我哋不知不觉都食咗几碗 大家记住试下三重芝士脆鸡 $198🍗🍗🍗炸鸡系以铁板形式上嘅 底𠮶度有好多嘅拉丝芝士 炸鸡上面就有左少少芝士酱 炸鸡中间就有个农夫包入面有好多溶咗嘅芝士 捞埋炸鸡食 又邪恶又忍唔到口🤤🤤🤤 值得一赞嘅系铺头用嘅系无骨炸鸡所以我哋食落去就唔使拣骨啦 啖啖肉! jeng黄金咸蛋脆鸡$78🍗🍗🍗如果大家晏昼嚟呢度食嘅话建议大家可以食佢食晏昼餐呢个价钱但系炸鸡嘅份量都几多 我哋选择咗无骨炸鸡 炸鸡头铺左少少咸蛋黄粉甜甜地咸咸地几开胃架都 值得一赞嘅系大家嘅份量几多我哋两个人叫咗两份炸鸡都真系食唔晒大家可以选择两个午餐share食总括嚟讲呢间嘅炸鸡店位置喺铜锣湾都几方便另外价钱亦都唔算贵尤其是系晏昼午餐更加系可以接受嘅价钱喺铜锣湾来讲 如果大家唔想成日食kfc叔叔同埋其他连锁韩式餐厅嘅话都可

经过见到间食炸鸡嘅心头一起就入咗去试吓啦🐥🐣

三重芝士脆鸡 $198🍗🍗🍗

黄金咸蛋脆鸡$78🍗🍗🍗

总括嚟讲呢间嘅炸鸡店位置喺铜锣湾都几方便另外价钱亦都唔算贵尤其是系晏昼午餐更加系可以接受嘅价钱喺铜锣湾来讲 如果大家唔想成日食kfc叔叔同埋其他连锁韩式餐厅嘅话都可以嚟呢度试吓
  • 三重芝士脆鸡