2024-10-25
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯今次去到大埔「囍囍小廚」,餐廳燈光明亮座無虛席,非常熱鬧,小菜大碟份量多,都難怪喎,咁多人去食,雖然餐廳位於一個巷仔之中,但一入去已經見到佢哋個餐廳招牌花甲鮮魷蠔仔海鮮泡飯天氣凍凍地最適合食泡飯,店員上到上嚟嘅時候都已經俾份量震撼到。入面有勁多蠔仔、花甲同埋鮮魷。可以見到蠔仔好大隻又飽滿,每一啖都係海鮮嘅鮮味。囍囍羊腩煲必繳項目啊,連一兜生菜羊腩軟腍腍入味濃郁,又大件入邊仲有馬蹄同埋腐竹份量超級多,四個人食都冇問題仲可以加其他配料蜜椒金薯安格斯牛柳粒最鍾意呢道菜,薯仔都好好食一粒粒香脆可口蜜汁安格斯牛柳粒,香甜多汁花甲蒸水蛋口感軟滑鮮甜入面都有唔少花甲如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯囍囍小廚 (大埔)大埔運頭街20號廣安大廈地舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯#
花甲鮮魷蠔仔海鮮泡飯
囍囍羊腩煲
必繳項目啊,連一兜生菜
羊腩軟腍腍入味濃郁,又大件
入邊仲有馬蹄同埋腐竹
份量超級多,四個人食都冇問題
仲可以加其他配料
蜜椒金薯安格斯牛柳粒
最鍾意呢道菜,薯仔都好好食
一粒粒香脆可口
蜜汁安格斯牛柳粒,
香甜多汁
花甲蒸水蛋
口感軟滑鮮甜
入面都有唔少花甲
你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
囍囍小廚 (大埔)
大埔運頭街20號廣安大廈地舖
#