😆不嬲都大食,唔會扮細食架喇。😆..尋晚晚飯前,去左食西班牙菜 @la_postre La Postre,諗住叫甜品攝下牙罅先,唔敢叫太多🤪,因為諗住之後book左食日本野,點知…叫左肉…食飽左,唉,好失敗🤪!.La Postre有幾間分店,裝潢唔算暗,好cozy,適合聚餐。店員勁有禮貌🥰,我無諗過今時今日香港仲會有呢種服務態度!🥰讚! ..📍甜酸香橙雞胸沙律🍊($88)👉🏻連所店的沙律多數都係勁hea用黑醋汁,但呢個沙律有驚喜!沙律汁我俾110分,鐘意個汁,勁酸,好香橙味🍊,好有層次,勁正😋!雞胸OK,明顯係現成的冷凍煙燻雞胸肉,沒特別,我做好心俾晒老公算了😻。. 📍地中海燉魚柳($99)👉🏻無乜地中海煮法的辛香料🤨,地中海重點豆類都冇,只係落左好多彩椒+蒜蓉。如果唔理地中海3個字就好好味的,薯仔好入味👍🏻,重點係好!大!盤!好!多!魚!🤩🤩🤩.. 📍慢煮牛仔骨配黑松露牛肉汁($119)👉🏻慢煮大大件牛仔骨,黑松露濃厚,牛肉軟嫩,口感層次非常豐富。👍🏻牛仔骨來講算上品。😋不過配菜冇特色,又係好多彩椒😵 .. 📍迷你焦糖燉蛋($0)👉🏻做問卷送,好香,好滑,好好味!😆😋😋..我以為呢D
😆不嬲都大食,唔會扮細食架喇。😆

📍甜酸香橙雞胸沙律🍊($88)

📍地中海燉魚柳($99)

📍慢煮牛仔骨配黑松露牛肉汁($119)
不過配菜冇特色,又係好多彩椒😵

📍迷你焦糖燉蛋($0)
👉🏻做問卷送,好香,好滑,好好味!😆😋😋
我以為呢D只係小食😆,點知樣樣咁大碟,咁鬼大方😻,咁多肉,都唔知係好事定壞事!哈哈!😆雖然唔知La Postre味道係咪算正宗,不過好好味。😆
2019-10-02