2019-12-21
去開石門 試下新開張嘅日式火鍋放題火車站一出就係 位置方便估唔到平日嘅夜晚去到已經滿晒 六七點已經排晒隊-有二個套餐組合 分別係$228同$288 限時90分鐘貴啲嗰個餐有澳洲和牛 不過我哋要咗平啲嗰個臨近聖誕節 係咁洗錢食好西😌湯底有六種選擇 老套嘅我地叫咗最普通嘅豬骨湯 味道鮮甜唔油膩👍🏻雖然坐滿晒人 但係值得一讚嘅係店員效率好高 坐低一陣就有湯底同牛肉牛肉新鮮 冇雪藏味 雪花均勻 我食咗六七碟🙈配料選擇多 特別係蔬菜 如果你係食齋嘅都有好多選擇 連價錢唔平嘅羽衣甘藍都有👍🏻飲品有十幾款 唔係一般嘅可樂橙汁 而係特別嘅飲品都有 例如冬瓜茶打完邊爐梗係要食返幾杯雪糕降溫 雖然套餐價錢唔貴 但係都有movenpick食 而且有三種口味 雲呢拿朱古力士多啤梨 食多幾杯已經回本唔鍾意食雪糕嘅 呢到竟然有好多軟糖 啱晒小朋友 有成六款選擇
火車站一出就係 位置方便
估唔到平日嘅夜晚去到已經滿晒 六七點已經排晒隊