2020-01-15 102 浏览
果日去開旺角行街,咁啱想食放題,旺角銀行中心隔離有好多嬸嬸喺度派傳單,我攞咗張食放題嘅傳單,見到都好似好多野食,於是上去試吓。上到去等咗一陣位,店員好快就安排入座,座位唔迫,有梳化位,坐得舒服。食物款式都幾多,有2大本點野食紙,真係花多眼亂,每張紙都點咗少少試吓。刺身好新鮮,每款都係厚切,完全冇腥味,海膽手卷d海膽勁新鮮,冇苦味,手卷d飯唔大舊,可以食多幾件,其他壽司都算迷你版,可以試多幾款。佢地喺熟食都唔錯,燒物燒得好香,由其是炸蝦,好大隻,好新鮮爽口,天婦羅上枱熱辣辣,個炸皮好薄,好香脆,呢度仲有鵝肝壽司,回本之作,仲有炸魷魚鬚再好出色。除咗有紙tick野食之外,出面仲有好多熟食同甜品,最抵就係每人一杯Haagen-Dazs同Movenpick雪糕。