2022-04-07 17924 浏览
呢間喺創興廣場嘅🤩樂天大喜屋勁💰抵食,食物飲品種類勁👍多元化,3小時午市放題🤤任食可以同朋友仔慢慢傾慢慢食😋,正呀!自助區除咗各式飲品🧃之外,仲有沙律🥗同埋熱盤🍲,當中我就最鍾意酸菜魚🐟同埋南乳炆豬手🐖,日式放題都有呢啲嘢食都幾驚喜😍,而且質素都👍唔錯。刺身🐟款式都唔少,我最鍾意嘅就係帶子同埋大赤蝦🦐,鮮甜美味🥰,encore 咗好幾次🤤,另外油甘魚🐟同三文魚都幾肥美😋。呢度仲有多款創作🍣壽司,各有特色🥰,而且仲有海膽🤩手卷添!另外鰻魚🤤香甜美味,仲有冷熱清酒🍶任飲,感覺好😋滿足!中式上湯燴大蝦🍤肉質出奇地爽滑,上湯🤤味濃,所以連入邊啲菇🍄都幾好食。天婦羅蝦🍤鬆脆肉爽,我哋食咗好多隻😂,鹽燒雞🐓軟骨鹹香🤤十足,牛脷都幾鬆化😋味濃。銀雪魚🐟好肥美,肉質超級🥰嫩滑鮮甜。依家放題都有😍花膠食,感覺好☺️滋補,花膠大大塊👍又腍又滑又鮮味,🥰好正!黃金😍燒蠔🦪勁好味,蠔肉🤤飽滿肥美幾大隻,醬料入面有三色椒同埋仿蟹柳,味道少少🤏酸甜好好食😋。日式🐂牛肉鍋水準同外邊餐廳單點差唔多👍,牛肉都幾嫩滑🥰,豆腐又入味。呢度雖然得一款中式🥣糖水,但呢款圓肉杞子燉雪耳🥰十分滋補,而且燉到有少少杰身粘口🤤,飲落香甜

銀雪魚🐟好肥美,肉質超級🥰嫩滑鮮甜。

呢度雖然得一款中式🥣糖水,但呢款圓肉杞子燉雪耳🥰十分滋補,而且燉到有少少杰身粘口🤤,飲落香甜又潤喉。

甜品🍮款式都唔少,不過我個人推介呢款🤩朱古力雪糕批🍨,朱古力🍫脆皮仲有唔少杏仁碎,🥰層次豐富好好味!
午餐