2020-08-10
而家係香港, 成日都要搵邊度有好食, 性價比又高既外賣。有朋友介紹我, 太子有一間買外賣好抵食, 今日同媽咪經過, 就即管試下。黎到太子既投鮮食, 門面好細, 有d似食物工場。係門口都有人等緊外賣。 佢食品種類都幾多, 飯, 意粉, 包類, 小食, 飲品都有。我地點左2個套餐, $75 包 主食, 小食, 飲品, 都ok.由於即整關係,都等左差唔多半個鐘。之後我地攞到返公司坐低, 大約20分鐘,打開都依然熱辣辣,算唔錯。睇落真係幾大盒。 飯同餸既份量都多。 我地分別點左 雙重和牛飯, 鰻魚粉飯, 小食就有炸蝦,炸蠔,飲品係蜜桃茶。食落份量超足, 細食既話冇可能食得晒。 我本來對炸蠔有保留, 因好多時炸蠔會未熟晒, 更何況外賣, 好怕食左出事會肚痛。 但佢真係炸到全熟, 好放心食。只係個蜜桃茶就差d, 一飲就勁怪味, 唯一敗筆。不過整體黎講都唔錯。
黎到太子既投鮮食, 門面好細, 有d似食物工場。
由於即整關係,都等左差唔多半個鐘。
只係個蜜桃茶就差d, 一飲就勁怪味, 唯一敗筆。
不過整體黎講都唔錯。