2023-09-08 102 浏览
叫得放題,當然要有足夠多嘅選擇啦。刺身壽司、手卷軍艦、串燒燒物、天婦羅炸物、鐵板料理,種類齊全, 已「經典組合」嚟講(自選兩小時$278) ,都真係抵食!用QR code 落單, 快上枱之餘,又冇出現漏單既情況,真係食足2個鐘冇停過🤤 另一樣覺得唔錯既係職員會勤力幫手收碗碟, 清番個位比我哋繼續叫 😂 Encore 至少3次❤️❤️❤️: 蒜蓉燒生蠔、炸生蠔、燒汁鮑魚仔軍艦、牛油果蟹肉他他、海膽手卷 、蟹肉蟹膏手卷、火炙左口魚、蝦帶子刺身、榴槤炸彈 覺得好加分嘅位係呢度炸物上到枱係熱騰騰仲冒緊煙嘅狀態,咬落脆卜卜,好正;刺身厚切肥美冇雪藏味;壽司紫菜唔夠脆,但有海膽蟹膏蟹肉鮑魚仔牛油果呢啲配搭,做得都相當唔錯最後,每人可以叫一杯Häagen-Dazs/ Movenpick 雪糕, 做個完美既總結🍨🍦(Movenpick 咖啡味👍🏻☕️)其實出面有個area會有飲品櫃、甜品櫃、有三十幾種前菜小食,仲可以叫爆谷、清酒、梅酒,不過我地都飽到試唔曬咁多喇!

Encore 至少3次❤️❤️❤️: