2020-05-07
呢期討論度最高嘅台灣過江龍🐉 終於都食到啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و熱度不減 係禮拜六6點幾去排左20分鐘左右☹️因為我冇食過台灣嗰間 所以就冇得比較啦( ˃᷄˶˶̫˶˂᷅ )雖然睇comment都係好壞參半 多數都係話太鹹或者份量少但我今次食又覺得唔錯喎 可能佢哋有改進🥳💫綜合滷味拼盤 $48🧆👉🏻👈🏻貪心想一次過試晒可以叫呢個( •̀∀•́ )✧ 不過我覺得唔算特別出色 唔係全部都鍾意嘅話就可以skip😗🌟百頁豆腐+蘿蔔+大腸+冬粉 ~$40 🍜一個餸或者面$10左右 我覺得份量好大方喎(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 我冇叫加底都好多粉 而且係底仲有好多料😆 蘿蔔好食! 入味冇渣💛 大腸都唔錯但係個人覺得唔夠車仔麵既滷得好食😌 豆腐係有啲彈牙嗰種 我幾鍾意😚 最後個冬粉索晒味又唔會太咸 我可以🤤🌟鴨血+甜不辣+王子麵 ~$30🍜鴨血滷得唔夠入味Ծ‸Ծ 甜不辣都唔錯 我鍾意食煙韌野😛 貪得意試埋王子麵其實係普通杯麵質地不過幾索汁😌 推薦大家問佢攞辣汁 更加好食!!🌟香脆地瓜條 $32🍠炸漿夠脆同薄 炸完地瓜更加甜 不敗小食😚整體黎講唔錯 價錢都幾平民唔使排咁耐就值得黎😛
熱度不減 係禮拜六6點幾去排左20分鐘左右☹️
💫綜合滷味拼盤 $48🧆