2022-09-21 521 浏览
今日和朋友去咗官塘1亞太中心10樓牛舞涮涮鍋,食午市定食 價錢由68蚊起至108蚊再加一。 佢11:30開門,係入去前先點餐,我哋點咗日式咖哩豬扒飯,日式鰻魚飯。入去後安排咗窗邊卡位,望去影好靚。 跟住同啲朋友出去自助吧區攞嘢食, 我哋攞咗日式咖哩牛腩 中華沙律 帶子裙邊 韓式泡菜 仲有啲炸物,炸物有薯條,洋蔥圈,日式餃子,不過炸物可能放得太耐淋曬唔好食。生果右 菠蘿、蜜瓜、西瓜等等…… …… 回到座位點餐已送到, 日式豬扒飯,豬扒好大塊少量嘅飯,方便大家出去攞嘢食唔使食咁飽 另外鰻魚飯鰻魚好大塊飯量日唔多,食完個餐還有足夠位置畀你出去攞更多嘅嘢食。 飲品 日本綠茶煎茶 有汽水機㩒汽水 亦都有雪櫃雪罐裝埋支裝飲品 有部咖啡機奶茶機亦有湯和糖水,甜品有六、七款,雪條都六、七款有 全部都係日本雪條 我哋大約食咗一個鐘頭後就離開

飲品 日本綠茶煎茶 有汽水機㩒汽水 亦都有雪櫃雪罐裝埋支裝飲品 有部咖啡機奶茶機亦有湯和糖水甜品有六、七款,雪條都六、七款有 全部都係日本雪條 我哋大約食咗一個鐘頭後就離開
2022-09-21