2022-10-17 16 浏览
朗豪坊有間好靚嘅新餐廳,環境一流,食嘅嘢同cafe有啲似,以為會好貴,點知價錢親民,分分鐘仲平過出面啲cafe,而且可以帶寵物☺️絕對係平時行街約食飯嘅好去處。佢lunch set有幾個選擇,包嘢飲,而且加$9就可以加湯、沙律或者雪糕,好大彈性。走嘅時候先發現另一邊係salon,等朋友整頭髮嘅時候最啱過嚟食嘢。當日餐湯係我鍾意嘅南瓜湯☺️雪糕仲有榴槤味揀,正。煙肉西蘭花水管粉想健康啲可以叫呢個意粉,有大量西蘭花,白汁配上水管粉好夾,食落啖啖汁好juicy,食完都唔會太滯。芝士火腿開面三文治如果唔想食咁飽,可以揀三文治,佢上面係ham,下面係面包,好香脆好夾,仲有人見人愛嘅薯條。西班牙風乾火腿配烤菠蘿呢個燒菠蘿好甜,加上大量ham,非常夾,菠蘿可以消滯,又甜又鹹嘅配搭非常好。

當日餐湯係我鍾意嘅南瓜湯☺️雪糕仲有榴槤味揀,正。

煙肉西蘭花水管粉

芝士火腿開面三文治