2015-04-07
而家係香港搵個三字頭既lunch真係愈黎愈難,成日財赤個陣都唔知食咩好,唔通餐餐都食m記杯麵咩,唉。不過之前同幾個好耐無見既friend去左食九龍城廣場個間銀咖喱,一睇個menu其實有少少嚇親,老實講九龍城租唔算貴既,但無諗過普通餐廳仲有平過20文既飯,咁米坐低試下囉。坐低個環境一般啦,同普通快餐店差唔多。 睇下餐牌都幾多選擇,仲有我最愛既蛋包飯同芝士(心心眼),有學生證仲有汽水送添,埋單三十文我覺得幾抵啊!買完佢會比個號碼牌你,跟住等佢黎啦,可能因為個陣唔多人啦,五分鐘之後就黎左啦。相機食先之後就即刻試下啦,初時見到個份量都有d驚食唔飽,不過原來蛋下面d飯都幾大份。講下d芝士先,雖然唔係我最鐘意溶曬個種,不過都幾有奶香,橙黃色咁幾靚lol d蘑菇就不過不失啦,應該都係罐頭菇掛,咁平都唔會話好大期望架啦。 最欣賞係蛋啊!唔會好似有d茶餐廳咁煎到老曬,仲有蛋汁,令到個飯無咁乾。咁叫得銀咖喱最後講下個咖喱啦,佢sell日式咖喱,所以係完全唔辣既,我d怕辣既fd都食到曬,不過我食得辣既就覺得唔夠過癮囉,同埋真係咸左少少,食完都幾口乾,飲曬個杯汽水都仲係好頸渴。不過咁既價錢真心難得,有下次既
不過咁既價錢真心難得,有下次既