2020-07-11 569 浏览
之前見到呢間有和牛放題,價錢又唔貴!所以book mark左同朋友嚟食!環境都幾闊落,好多卡位。一坐低會先上和牛拼盤先,和牛隔離會有牌仔寫住係咩部分,方便再落單!影相好igable🤣燒起黎都幾香油脂~推介叫啲蔬菜減輕油膩感!我鍾意用生菜包住食,fresh d! 推介A4黑毛和牛肩胛,有口感但又唔會太油。厚切牛舌都好食,韓式醬仲好惹味!佢仲有個海鮮拼盤,職員會教你點樣燒,燒幾耐。每人有一件,鮑魚幾好食,冇咩腥味又彈。甲羅燒好正,好似平時食緊蟹膏咁!蠔仲可以任食,好正我呢個放題其實仲有好多刺身壽司熟食炸物,刺身壽司都中規中矩。最愛榴槤炸彈,熱辣辣好香好creamy!最後仲有一人一杯movenpick雪糕,食到勁飽!整體來講質素都唔錯,可以一試!

最後仲有一人一杯movenpick雪糕,食到勁飽!
整體來講質素都唔錯,可以一試!