2023-06-06 65 浏览
🥳呢個間小店位置雖然係係工廈入面✅但係我到達嘅時候已經座無虛席🪑犀利呀👍🐂手工滷肉牛舌便當 $73🌈食台灣菜除咗台灣麵之外🍜滷肉飯就會係我另一個好喜歡嘅選擇嚕🥳佢哋呢個手工滷肉飯係手工做非機器做👍所以特別有咬口😍肉嘅口感同膠質都有好大分別💯正呀🥳而且仲配埋牛舌😋牛舌口感軟滑又夠彈性✅食起上嚟軟嫩又多汁添🐂唔錯👍跟餐我哋+$15叫左杯桂花雪梨點漢果茶☕️滋潤養喉☺️我哋最後仲叫咗多杯添🥳🥪台式肉蛋芝士吐司 $56🌈呢個台式肉蛋芝士吐司超驚喜喔🥳好好食呀😋佢地嘅肉蛋同芝士超新鮮🔥加埋佢裡面啲甜甜地嘅秘製醬汁😋食嘅時候啲蛋汁別晒出嚟😛超級正呀💯餐廳好細心已經比咗一對手套我哋可以拎住黎食🧤超窩心呢🥳叫呢個吐司可以跟餐+$28叫埋黑布台式香腸🔥一份已經有兩條🔥必食台式香腸😋🍠芋頭椰汁三色圓(凍)$46🌈記得留肚食埋佢地個芋頭椰汁三色圓呀🥳因為佢哋嘅芋圓係自己搓架👍所以比出面嘅大粒好多😍加埋用芋頭同椰汁打成嘅甜湯💯真係大滿足呢✅

🐂手工滷肉牛舌便當 $73

🥪台式肉蛋芝士吐司 $56