2022-08-22
心心念念想食火鍋,見到網上推介呢一間,行完街好肚餓就去咗食放題打邊爐。入到去坐低位置好舒服,服務員即刻拎咗幾杯水過嚟,問我哋想要嗌乜嘢,服務態度好好😆。我哋嗌左一個蕃茄湯底,蕃茄健康,味道百搭。湯底有茄肉,少少稠又掛到湯,天然嘅酸甜味真係當湯飲都得。😁之前睇相就覺得好吸引嘅美國特選牛肩胛同日本鹿兒島黑豚肉今次都order咗。涮完食落口啲牛係勁新鮮!入口即溶、肉質鮮嫩、油脂分佈均勻。🥰豚肉就好薄,肉味香濃。😚滾耐左都唔會老。😋食埋肉之後仲嗌左海鮮🦞,海鮮拼盤包曬日本帶子,廣島號,蟹棒,青口,虎蝦,蜆,螺。食材新鮮採購,惹味非常,絕對一試難忘。想嘗盡各式海鮮美味嘅人一定唔可以錯過。😚豐富大氣的海鮮拼盤,各種海鮮和配菜都有著不同的味道,但是又都很融合。🤪呢間選擇幾多,坐位舒適。無論係牛定係海鮮都係高水平。同埋服務好好,職員都好Nice。😊性價比超高嘅專門火鍋店😝。