2017-07-21
👻吃货平食印度中东美食🙏🏻CP值高😍咖哩鸡当然要配烤饼先好食😂👍🏻 烤饼控🙋🏼🙆🏼==========================•香料薄脆$15/4块 咸脆饼配上青瓜 红椒 洋葱 小清新 卖相同味道都有少少似墨西哥薄脆 唔洗沾酱 都够味 而且食落几开胃😄当前菜食都唔错👍🏻•印度田园沙律$28 哈哈 呢个田园沙律 伪文青同大胃D都觉得自己好似🐰 青瓜 红萝卜 蕃茄 洋葱切片上 红萝卜超脆 爽身🥕 加d柠檬汁 更清新 健康!•蒜蓉烤饼$18 伪文青最爱烤饼 仲要有3大块 烤饼够松软 若再多d蒜蓉更正更香🙊•牛油烤饼$16 大胃D觉得牛油烤饼好食d 烤饼香软 仲可以将饼一层一层撕开 慢慢食 但好似食极都食唔完咁😂•浓汁忌廉鸡$62 我地点了小辣 又唔觉得辣 但几香咖喱味 而咖哩鸡肉唔鞋 都几大旧 有6旧 咖哩配烤饼是绝配 正啊😄•牛肉饼$35/2件 牛肉饼多汁 一切落去 d汁即刻标哂出黎 都多牛肉 但牛味就欠奉 且饼底厚左少少 如果个皮可以薄d 口感更佳😅•红烧牛肉面$55 系咪好搞笑呢?印度中东餐厅食红烧牛肉面 查实我地都系第一次!中东版牛肉面汤底味道带有少少甜 几特别 大胃D几钟
咖哩鸡当然要配烤饼先好食😂👍🏻 烤饼控🙋🏼🙆🏼
==========================
•红烧牛肉面$55 系咪好搞笑呢?印度中东餐厅食红烧牛肉面 查实我地都系第一次!中东版牛肉面汤底味道带有少少甜 几特别 大胃D几钟意 配上中型sizes既上海面 面质会幼一点 又唔会太腍 又有口感 而且红烧牛肉都炆得几腍几入味 唔错👍🏻
===========================
此小店家庭式经营 老板娘都好好客 有请我地食巴基斯坦芒果作饭后果 芒果都几甜 但味道同平时食既芒果唔同😂😂虽然系几甜 但食唔惯😄
食物质素都唔错 份量足 价钱平 服务态度好 琴晚我地两个人食都系$229 比预期中的平!绝对有下次啊!
==========================