2010-12-05
六個同事午餐, 嚟咗呢度, 個楊好爆, 等5分鐘入到卡位坐叫咗午餐---法式燒羊T骨意粉配紅酒汁($58+10%)羊扒太咸, 兩塊唔算大塊, 個汁無乜紅酒味, 但味道係ok, 上碟砌得好靚意粉唔係淋身嗰啲, 有咬口, 我鍾意餐湯--栗米吞拿魚忌廉湯---唔算多料但味道ok餐包---熱辣軟熟, 跟牛油上, 我見其他人有碟黑醋橄欖油, 問待應攞嚟點麵包, 正跟餐綠茶芝士蛋榚---唔會大實, 無乜綠茶味, 少少紅豆夾響蛋糕中間, 不太甜, 好味跟餐熱柑桔檸檬---餐飲好多選擇, 楝咗呢樣, 酸酸地, 好味, 另外餐飲仲有塊麥曲奇跟上, 都好味環境少少嘈, 等食物上都要15分鐘要問待應取芥辣及薄荷醬, 待應不太自動因有揸車, 問其中一位女侍應餐廳有否吸飛免費泊車, 佢無直接答我哋得唔得反要問晒你泊响邊個停車場, 然後話:"你哋自己俾得車場錢喇!"咁即係點? 係我哋泊嗰個車場唔可以免費泊車定呢間餐廳無免費泊車呢?問多句佢先答係.........呢間餐廳無免費泊車!咁佢又為乜先前要問我哋泊架車响邊呢! 好玄!不過午餐60蚊有齊主菜, 餐湯, 餐包, 餐飲+甜品, 好抵
六個同事午餐, 嚟咗呢度, 個楊好爆, 等5分鐘入到卡位坐
叫咗午餐---法式燒羊T骨意粉配紅酒汁($58+10%)
意粉唔係淋身嗰啲, 有咬口, 我鍾意
餐湯--栗米吞拿魚忌廉湯---唔算多料但味道ok
環境少少嘈, 等食物上都要15分鐘
要問待應取芥辣及薄荷醬, 待應不太自動
問多句佢先答係.........呢間餐廳無免費泊車!
咁佢又為乜先前要問我哋泊架車响邊呢! 好玄!