餐厅: 魚願以嚐
资讯:

2023-05-04 709 浏览
呢间铺头仔喺鲗鱼涌一条小巷入面,位置唔显眼,都系经过见到就试下,点知原来好full,坐满之余,仲劲多人等紧。最后等左15分钟先坐低😓今次我叫咗一份软饺子棒配乌冬$52,拣咗鲣鱼汤底+$6 (有少少贵😅),呢个价钱来讲,整体都好食嘅,又唔系话好贵,但无咩特别🫢朋友叫左个带子三文鱼丼,望落同食落都好新鲜😜不过价钱略贵$103。带子鲜甜,三文鱼都唔会好薄,男仔食都够满足。最后,唔建议特登加$5换一盒纸包饮品🥲整体来讲,因为环境几窄(lunch要搭枱),好嘈之外、老板娘讲嘢又好大声,而且得佢一个楼面,搞到不停出错😩我个乌冬佢又比错咗其他人,叫佢俾份新嘅我,佢坚持话其他人冇食过,所以叫我照食😖所以感觉唔太好,下一次未必嚟食了🫤

最后,唔建议特登加$5换一盒纸包饮品🥲

2023-05-04
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段