2023-10-27 33 浏览
呢間Omakase日本料理餐廳好特別✨分3間房間,一間係食Omakase , 一間係食鐵板燒,最後一間係提供比客人飲酒地方✨可滿足不同客人需求!地方真係好大,好舒適。最窩心地方係book左枱既客人,係枱面上面有歡迎你既卡❤️午餐Lunch Set Omakase 🌟前菜🌟🪄汁煮黑梅貝黑梅貝加靜岡蕃茄,用汁燒方法田螺夠晒煙韌👍🏻🪄鹽燒日本太刀魚日本太刀魚來自沖繩,加青檸汁更加fresh🪄清酒煮文蛤好大隻蛤,清酒湯好清甜🪄鱈場蟹肉茶碗蒸有鹹香味道!配上蟹膏湯底去做!加上三文魚籽。🌟刺身🌟鰤魚🐠油香味比較多,加上烏魚子,令到口感更加有層次!要卷埋佢黎食👍🏻🌟壽司🌟十貫白蝦、北海道活帶子、真鯛、北寄貝、地金目鯛關池魚、左口魚、中拖羅、赤身、海膽🍣每款都好新鮮👍🏻師傅好用心為我介紹不同食材例如:大間青森吞拿魚,北海道帶子,富山灣的白蝦,大拖羅係天然野生加上岩鹽,用火槍燒一燒迫番啲油脂出嚟!令根無韌!好好食🌟秋刀魚磯邊卷🌟魚味最濃,所以放到最後先吃!真齒頰留香。🌟素麵清湯🌟好清甜湯底,素麵好彈牙。🌟香桃雪葩🌟作為最尾甜品🍧

午餐Lunch Set Omakase
🌟前菜🌟
🪄汁煮黑梅貝
黑梅貝加靜岡蕃茄,用汁燒方法田螺夠晒煙韌👍🏻
🪄鹽燒日本太刀魚
日本太刀魚來自沖繩,加青檸汁更加fresh
🪄清酒煮文蛤
好大隻蛤,清酒湯好清甜
🪄鱈場蟹肉茶碗蒸
有鹹香味道!配上蟹膏湯底去做!加上三文魚籽。
🌟刺身🌟
🌟壽司🌟十貫
加上岩鹽,用火槍燒一燒迫番啲油脂出嚟!令根無韌!好好食
🌟秋刀魚磯邊卷🌟
魚味最濃,所以放到最後先吃!真齒頰留香。
🌟素麵清湯🌟
好清甜湯底,素麵好彈牙。
🌟香桃雪葩🌟
作為最尾甜品🍧