2021-10-27 578 浏览
荃灣區有好多唔同既餐廳,睇OPEN RICE見到呢間即管去試下先。環境乾淨企理,而且掛飾,吊燈都別有風味😊LUNCH MENU選擇款式數量合理,而且呢個價錢亦都好抵食,成個SET有個脆卜卜既包俾你點湯食,個湯係比較濃厚既粟米湯,每啖都有口感,同埋有埋個蘋果菜沙律,好清甜,菜亦都好新鮮😍我叫左個辣腸海鮮意大利飯,滿滿既芝士加上辣肉腸既惹味,真係吸引,而且佢啲配料一啲都唔遜色,每啖都食到有露筍同辣肉腸,酸酸甜甜既意大利飯食到人好開胃,可能咁既原因,我食完呢碟之後唔係好夠飽😅如果可以份量再多啲就好喇😋至於老公就單點左個經典漢堡😍.WOO。。一上枱嚇左一跳,超高又大個,即係一望落去要百幾二百蚊果款視覺效果呢🤣但係呢度都係一百蚊都唔駛😍切開睇到佢用既材料勁豐富,啖啖肉,配料又多🤤🤤🤤好食但未係好好食,始終佢既肉煎得唔夠香,如果可以煎香番兩邊,芝士再多啲就好喇,不過我好中意食佢烘左既包,

環境乾淨企理,而且掛飾,吊燈都別有風味😊

至於老公就單點左個經典漢堡😍

切開睇到佢用既材料勁豐富,啖啖肉,配料又多🤤🤤🤤

2021-10-27