2020-11-22
見到呢間感覺性格比高既餐廳 想食多d日本野就黎試下荃灣站行過黎15分鐘到 都要排一陣先入到坐位比較迫 岩岩坐開5分鐘已經feel到個冷氣吹得好勁 本身唸住掉位 但係疑似老闆娘話落左單冇得掉位我地唯有要求較下冷氣啦Lunch menu幾多選擇同幾抵食我地就叫左個魚生飯25號 $68蚊魚生飯包野飲 真係邊度搵黎到又冇因為價錢縮水喎 不過魚生就一般般啦 唔算好新鮮另外都叫咗個小既刺身拼盤 同上面魚生差唔多 色澤都係麻麻地亦都唔算特別大件 不過就唔腥既另外都叫咗幾件壽司 炙燒鵝肝,魚背,八爪魚🐙鵝肝壽司達到水準 可以一試唯一係覺得壽司飯太多另外都叫咗個甜蛋 唔算太厚 食落都正正常常最後埋單二百幾 性價比算係極高 只係環境同埋服務態度就差少少 嘢食水平都中規中矩 可能因為價錢唔算貴 所以都冇對食物嘅要求咁高
荃灣站行過黎15分鐘到 都要排一陣先入到
Lunch menu幾多選擇同幾抵食