2022-12-09
之前有黎過Bella Shine食午餐,見到有晚市既任食套餐,於是今次約左朋友黎。由於平日星期四既關係,仲有特價。牛扒海鮮任食套餐$308 加一,120分鐘放題。任食Menu 有好幾款選擇,包括紐西蘭西冷牛扒、燒美國豬肩扒、印度天多利烤雞扒等等,仲有意粉、飯既選擇,仲包飲品。自助餐區有時令海鮮:皇冠螺、青口、凍海蝦沙律區亦有多款冷盤選擇。餐湯係甘荀湯,味道濃郁鮮甜。主食方面,兩個女仔比較細食,我地只叫了紐西蘭西冷牛扒、燒美國豬肩扒,兩份即叫即整,熱度夠。份量方面足料,有配菜(紫薯蓉同紅羅白,味道好又好健康)。牛扒同豬扒好juicy, 口感十足, 就算任食質素都高。店員表示第一次既主食係會跟配菜,之後再叫既話就只會黎肉,咁既安排好貼心,岩晒大食既朋友。甜品方面,有多款蛋糕,一口size 岩晒想試晒咁多款口味既我地,芝士蛋糕、朱古力蛋糕、泡芙,都好吸引。最正係Movenpick 雪糕可以任食,有三種口味,大滿足。
自助餐區有時令海鮮:皇冠螺、青口、凍海蝦
沙律區亦有多款冷盤選擇。
餐湯係甘荀湯,味道濃郁鮮甜。
主食方面,兩個女仔比較細食,我地只叫了