2021-11-09
抵食串燒任食近期好多鄰居都話有間食串燒係觀塘都幾平又底食,而我地兩口子都有好多野都已經食過,今日想試下D新野,就係成日見到人地一串串既就串燒放係個爐到燒,放心,吾係要BBQ咁有炭!我地今次早時間食所以會再平D,入座都好快有就有位。見到有幾張紙可以填下野食,野飲就緊係自助啦。比你填得既野食都算多選擇。我地就差吾多都每樣食物都黎1ROUNND。羊架亦都係必食之選 , 因為佢肉質都幾肥美而且都幾吾係太蘇 。網燒方面我地一致認為就係蒜蓉烤蠔同個烤青口,海鮮都幾新鮮而且幾入味, 另外一入到侍應已經拎咗扇貝畀我哋燒,我覺得都係吾錯另外佢啲炸物亦都整得幾有心,佢啲炸蝦餅同炸魚餅, 佢哋都炸得唔燶。加埋個泰式辣醬。正呀其實我自己覺得呢一間串燒屋小店都算係咁, 其實佢地既食物食物同價錢都貼地同唔錯。有時小店既質素都吾錯。