2021-05-06
今日約咗朋友去旺角一間餐廳去食燒烤放題。見到依家非常之唔錯,地方環境舒適同埋都幾大下。雖然係有熱烤爐,但係冷氣夠足!店員服務非常之好,幫我哋準備晒啲嘢,幫我哋整好晒燒烤爐同餐具。好有禮貌。個放題呢可以食兩個鐘嘅,嘢飲任飲!事不宜遲,我地非常之肚餓,睇一睇個餐單先!個餐單食物種類都多!有牛肉,有海鮮,有豬肉,有雞肉,有甜品,有蔬菜,有羊肉,有腸,有蔬菜!總之好多嘢可以燒!嘢飲方面亦都好多,有汽水啦,有茶啦,有健康嘅飲品啦!我哋嗌咗好多串,牛肉真係要必叫,全部肉類都係新鮮現成!非常之好!油脂分布平均!啲串燒好快就烤熟晒,餐廳再提供燒烤食物所需時間嘅餐單。因為啲肉非常之新鮮,所以餐廳盡量唔加任何醃料,但佢哋為我哋提供唔少嘅調味料,有海鹽啦,辣粉啦,有孜然粉,仲有一啲醬汁,差唔多熟嘅時候可以抹上去。睇到都流晒口水,鮮嫩多汁,真係非常之好食!我哋叫肉類之後都有嗌其他嘅菜式,特別燒菠蘿,真係非常之好食,鮮甜香口!同埋嘅日本甜薯,亦都燒到非常之香甜!值得大家推介一下!最後仲有甜品食!總之應有盡有!大家食到有幾飽得咁飽!
今日約咗朋友去旺角一間餐廳去食燒烤放題。
個放題呢可以食兩個鐘嘅,嘢飲任飲!
事不宜遲,我地非常之肚餓,睇一睇個餐單先!
個餐單食物種類都多!
嘢飲方面亦都好多,有汽水啦,有茶啦,有健康嘅飲品啦!
啲串燒好快就烤熟晒,餐廳再提供燒烤食物所需時間嘅餐單。
睇到都流晒口水,鮮嫩多汁,真係非常之好食!
我哋叫肉類之後都有嗌其他嘅菜式,
特別燒菠蘿,真係非常之好食,鮮甜香口!
同埋嘅日本甜薯,亦都燒到非常之香甜!值得大家推介一下!
最後仲有甜品食!
總之應有盡有!大家食到有幾飽得咁飽!