2020-06-04 964 浏览
同兩位老友慶功,諗黎諗去都諗唔到食乜,見到倫哥尚品有優惠$198無限時雞煲火鍋任食任飲,於是即刻用openrice訂位試試佢。不過大家要留意佢地點其實近牛頭角地鐵站多d, 昨晚喺觀塘行過去,真係有d遠,好彩另一位老友巳一早到左,唔係隨時過埋留檯時間,入正題,雞煲質素不差份量又夠,而且仲要無限添加,加上仲有一盤海鮮拼盤送(留意要兩位或以上先有),拼盤有生蠔/青口/蜆/鯇魚片/蝦/帶子,都算豐富,自助火鍋料有好多選擇,雜丸隨時超過十款以上,又有春卷/豆卜/菜,不過人手有少少唔夠,所以加火鍋料效率唔夠高,但烏冬係讚岐烏冬又加分。至於湯底我地揀左豬骨,呢個豬骨湯就好普通,相信揀蕃茄湯底係最佳選擇。不過以價錢計,絕對算不失禮,翻食指數中等!
不過以價錢計,絕對算不失禮,翻食指數中等!
雞煲火鍋放題