2021-02-28 216 浏览
Join 左個98蚊任食放題,我地兩個人去196蚊另外每人要比23蚊茶介加一,每位就要121蚊。首先,佢話13:30開始,坐晒人之後話要13:45先落單,跟住自助bar 有個阿姐負責整野食,淨係識得拎d 糯米飯出來,煎蘿蔔糕咁多人食又唔煎多d,佢冇晒蘿蔔糕我走埋去話我想要蘿蔔糕啊,阿姐話我唔得閒煎呀!跟住繼續處理佢既糯米飯,最後連自助bar 阿姐都走埋,乜野小食都冇得係果度拎,睇睇個錶14:00鬆d 咋,個自助bar 開左15分鐘就收檔。跟住,漏單就預左,叫左兩次燒賣都冇來,最後叫左鮮竹卷,未食就見到有啫哩狀既嘢係面,已經覺得奇怪,一咬落水,個心係冰架,我即刻同果個阿姐講,佢話凍就唔好食,我話:吓?唔好食?我想食鮮竹卷woo,阿姐話,哎呀,你掉返落去啦!我拎返入廚房呀!我唔比廚房睇吓佢地唔知架嘛!我話我唔係要追究呀!咁你會唔會拎過碟比我呢?最後係有來既,不過鮮竹卷係熱既但個心係硬既,好似蒸唔透腐皮好硬果種感覺。最後想講,大排檔飲茶好食過佢好多,食物質素只可以話合格,呢個價錢自問覺得唔抵食。服務態度可以更好。