2011-10-05 5 浏览
星期日出開尖咀女友想食個Big Tea諗起身上有張Bricklane groupon即時打去book位好彩都book到!!75蚊當200蚊cash用~coupon仲唔洗加一抵到呢~~不過去到時佢地話要主動申報會用coupon仲要俾埋個coupon no.佢而且因為星期日仲要1人用1張先得但最後個類似經理既人好好地照俾我地用而且用1張就得!(因為tea time 價錢平,夾硬用2張其實都食唔晒)Lucky~~~~印象分加晒講返佢d野食女友要了個All Day Breakfast with everything,蛋就揀左poached egg我就要了個肥仔Burger呢到All Day Breakfast好足料而poached egg亦做到蛋白滑劣劣蛋黃一切開就奔流而出正至於我個肥仔Burger一拎出黎就哇一聲超大隻!Unexpected!而且個包有焗過下黎~脆脆的好好食塊漢堡扒又勁厚而juicy食完勁滿足呀!但薯條就咸左d囉…最後飲埋杯coffee普普通通咁~始終唔咪主打咖啡既cafe但因為唔使再俾任何$$就走得女友命令我下次要o係到消費多d~hahaaha
星期日出開尖咀
女友想食個Big Tea
諗起身上有張Bricklane groupon
即時打去book位
好彩都book到!!
75蚊當200蚊cash用~coupon仲唔洗加一

蛋黃一切開就奔流而出
豐富到丫!
至於我個肥仔Burger
一拎出黎就哇一聲
超大隻!Unexpected!
而且個包有焗過下黎~脆脆的好好食
塊漢堡扒又勁厚而juicy

食完勁滿足呀!
但薯條就咸左d囉…

最後飲埋杯coffee
普普通通咁~始終唔咪主打咖啡既cafe