2022-04-28
DONKI壽司都開咗一段時間唸住應該冇咩人啦🫣點知平日2點去都要等20分鐘😗今次真係抱著中伏的心去食🤣🔺火炙照燒沙律醬三文魚$12講真唔係好食到照燒沙律醬味🫢而三文魚係正常嘅但個飯好油🥲🔺火灸芝士三文魚🧀$12三文魚上面有一舊忌廉芝士🧀但個人本身唔太鐘意食忌廉芝士就麻麻🫢鐘意食忌廉芝士嘅應該會幾愛🙌🏻🔺火灸三文魚拖羅 $17 超唔推介大家叫呢個😕三文魚好油係油到反光✨超級膩😣再加埋個飯好油真係好滯🫤🔺三文魚花之戀 $174款三文魚中最正常🤣就係兩塊三文魚包住飯,上面係沙律醬同蟹籽👐🏻🔺藍鰭吞拿魚拼盤🐟$37 本身平時唔會食吞拿魚但屋企人叫咗就食咗少少😗講真唔係好食到三款吞拿魚嘅分別🤣三款都唔腥但好油同膩😶🔺火灸香草蝦🦐$12呢個黎度個陣我呆咗幾秒🤔完全同張相唔同🙃完全見唔到火灸但就有香草醬🌿味道方面係正常嘅👐🏻🔺蟹味噌🦀$12咁多款壽司唯一一款係好食同會推介比大家🤓蟹膏同青瓜嘅組合好夾😚而且食落幾清新🤪🔺日本產照燒帆立貝$17帆立貝沾滿醬汁🙌🏻食落都OK😙🔺日式蒸蛋🥚$17蒸蛋係不過不失😙但壽司幾膩下,食返蒸蛋可以解膩😆而蛋都幾滑下👐🏻🔺整體黎講又唔係去到中伏但我就應該唔會去食第二次👀
🔺火炙照燒沙律醬三文魚$12
🔺蟹味噌🦀$12
🔺日本產照燒帆立貝$17
帆立貝沾滿醬汁🙌🏻食落都OK😙
🔺日式蒸蛋🥚$17
🔺整體黎講又唔係去到中伏但我就應該唔會去食第二次👀所有壽司根本上都有一個共同點就係飯好油🥲食咗幾件已經好膩同滯🫠