2020-08-24 17 浏览
今日同個朋友餞行,因為佢聽日要剝智慧齒,所以今晚搵左間bar同佢食餐好,送佢一程!🤣問佢想食咩,結果食返呢間成年前食過既餐廳,貪佢坐得舒服,野食水準又唔錯,最緊要有酒飲~慢慢坐下吹水都ok!一坐低,就叫左兩杯draft beer ~ 佢要左杯red house, 我就要左杯little creatures dog days, 我幾鐘意呢間d酒,因為唔係普通draft beer, 有好多特別既口味!red house 味道較甘,比較刺激,我飲個杯就甘甜d帶點桃味容易入口~送佢一程當然唔少得食飽佢!叫左好多串燒食!基本上佢既串燒都燒得好味,唔會乾身好juicy,海鮮就幾新鮮!而唔夠飽既話,佢仲有d特別既飯可以叫,價錢又唔算貴,我地兩個食左咁多野都只係5百幾,扺佢咁多人黎食!我個晚去到都差唔多full哂,可惜而家晚市要等限聚令冇咗先可以再堂食😢希望快d可以再去食過😭

2020-06-22