2018-09-06 12 浏览
尼日同朋友係紅磡行岀尖東揾野食,行下行下中途發現尼間位置好唔起眼既快餐店"seafood stand",睇下個menu見幾抵食就一於試試佢店面空間有限,多數都坐岀舖邊既高枱櫈,我地total叫咗個香酥雞堡餐,安格斯牛堡餐同一份芝士條小食,跟餐都係4,50蚊有埋粗薯條同一罐野飲個人覺得兩個包都好足料,尤其炸雞扒仲大舊過個包,外脆內軟就好似岀面單買一塊炸雞扒咁而個安格斯牛扒都好juicy好多汁,又唔會太熟唯一美中不足既係個包油左少少,另外薯條份量都多既仲有四種醬可以簡,基本上一個餐都夠飽。小食既芝士條都可以一試,但可能受熱不均,有三條可以拉到絲,個人覺得就算無點本身個醬都好好食。總括尼講,尼個價錢有咁既享受都算平民,尼間野仲有漢堡包以外既野,下次可能試下海鮮
尼日同朋友係紅磡行岀尖東揾野食

個人覺得兩個包都好足料

而個安格斯牛扒都好juicy好多汁
,又唔會太熟

唯一美中不足既係個包油左少少
,另外薯條份量都多既仲有四種醬可以簡
,基本上一個餐都夠飽