2018-09-18 148 浏览
想黎好耐,但見話要排好耐隊,甘岩今日要過海,所以黎試11點半黎到,都坐滿7成,室內仲有少少位,但見天氣唔熱,揀左室外。Shack Burger(single)塊牛肉熟哂,出面成日食到既都好’鞋’同乾,但呢塊就keep到好juicy好滑,唔會咬唔開,加埋溶化既芝士,好好味,抵讚Smoke Shack(single)買既時候問左Staff會唔會好辣,因為見有cherry pepper,佢好好即刻話幫我走左佢,甘就唔怕。牛肉,芝士同Shack Burger一樣甘有水準,但佢就有脆卜卜煙肉,食落2個好唔同味架。Cheese Fries坑紋粗著條,但較失色,唔算脆口。Milk tea Shake見係Honk Kong Exclusive,梗要試下!好甜,唔係好出奶茶味,個人就好鐘意,擺左一陣之後,更加好飲。Lemonade唔算太酸,覺得食burger飲佢比汽水好,等D冰溶左少少更易入口。
想黎好耐,但見話要排好耐隊,甘岩今日要過海,所以黎試

Shack Burger(single)

Smoke Shack(single)

Cheese Fries
坑紋粗著條,但較失色,唔算脆口。

Milk tea Shake
見係Honk Kong Exclusive,梗要試下!

Lemonade

2018-09-15