我又搵到間正嘢!同大家分享下😝😝,估唔到打邊爐都可以影到咁靚😆😆😆成間餐廳粉紅得黎又簡潔,仲有小朋友玩樂區,真係完全顛覆我對打邊爐既認知。莫說少女心,連我呢顆少爺心都要爆發啦🤣🤣🤣。。。我地午餐時段過黎,有超值午市套餐$148一位,呢個套餐包左兩個湯底,分別係長生茸野菌鍋同維他命C粟米鍋,既養生又養顏😆。店員話佢地既湯底全部都可以當湯飲,我試左一下,用料十足,湯水清甜,仲有巨量配料。肉類:美國精選肥牛(2片)、西班牙黑豚香肩(2片)、豬頸肉(2片)、香脆雞肉香腸(2條)、日本蟹棒(2條)自家製丸餃拼盤:牛肉丸( 2粒)、軟骨爽肉丸(2粒)、韭菜豬肉餃(2粒)、魚皮餃(2粒)蔬菜拼盤:唐生菜🥬(半份)、娃娃菜(半份)、甜粟米🌽(半份)食物擺盤精緻,好似酒店下午茶咁😆,當然要影返張靚相。值得一提既係員工會提醒每款食物既煮食時間,非常細心。肉類處理得好乾淨,非常新鮮。自家製丸餃都頗有驚喜,丸類鮮味彈牙、肉味濃郁,肉汁鮮美,食到好滋味。😋呢個套餐再送自助醬料小食吧、任飲飲品區,小食區都有好多選擇,豬耳、雜菇、木耳、青瓜、花生、仲有各類水果任食,食到我倆超級滿足🤪。

肉類:

自家製丸餃拼盤:

蔬菜拼盤:
唐生菜🥬(半份)、娃娃菜(半份)、甜粟米🌽(半份)

食物擺盤精緻,好似酒店下午茶咁😆,當然要影返張靚相。